Scroll down voor JvA's muziekbelevenissen

The Lizzy Mobile a tribute to Thin Lizzy  

Thin Lizzy is een Ierse hardrockband. De kern van de band vormden zanger en bassist Phil Lynott en drummer Brian Downey. The Lizzy Mobile heeft voor JvA Producties op 15 oktober 2022 om 20:15 in Aan de Slinger in Houten een tribute aan het Thin Lizzy van de 70-er en vroeg 80-er jaren gebracht. Een fantastisch optreden  Thin Lizzy op zijn best met goede songs, stevige gitaren en een klassieke hardrock sound. Kenmerkend voor de groep was ook de opstelling waarin twee leadgitaristen centraal stonden met hun harmonieuze prachtige samenspel.

De muziek van Thin Lizzy kenmerkt zich door rauwe energie en een enorme dynamiek, van tijdloze rocksongs tot mierzoete ballads; precies dat waarin de muzikanten van The Lizzy Mobile zich thuis voelen. De samenstelling van Thin Lizzy wisselde in de loop der jaren regelmatig. Naast frontman zanger/bassist Phil Lynott waren de belangrijkste leden Brian Robertson en Scott Gorham. Ook Gary Moore en Snowy White hebben deel uitgemaakt van de bezetting. Phil Lynott stond bekend als een extravagante maar briljante zanger, bassist, componist en poëet. Hij schreef ook vaak maatschappijkritische teksten. Op het optreden van 15-10-2022 in Aan de Slinger kwamen veel positieve reacties uit het publiek. Geen wanklank gehoord. The Lizzy Mobile is te boeken via JvA Producties 06-24356464. 


The Lizzy Mobile zal u meenemen naar de hoogtijdagen van deze legendarische band. ‘The boys are back in town’, ‘Whiskey in the jar’, ‘Emerald’ en ‘Dancing in the moonlight’ komen zeker voorbij tijdens het optreden maar ook het leven, de carrière en de tragische dood van Phil Lynott, voorman en oprichter van Thin Lizzy zullen worden belicht en een rode draad vormen door de voorstelling. Een avond terug naar de tijden waarop de klassieke hardrock op zijn hoogtepunt was, de jaren zeventig waarin Thin Lizzy voorgoed zijn stempel drukte op de hardrocksound. Hieronder foto's van The Lizzy Mobile in theater Aan de Slinger. Klik op een foto om 'm groter te zien.Hieronder een tweetal videos, een impressie van The Lizzy mobile die laten zien hoe goed deze band is.

Back Home