Evenementen op een Houtense schaal

JvA Producties realiseerde op 20 december 2019 een Deep Purple tribute met Purple Strangers in theater Aan de Slinger in Houten. Onderaan deze pagina kun je een link naar een video vinden en enkele foto's.

Deep Purple is de grondlegger van 'Hard Rock‘ en is de pionier van deze muziekstijl. Met hits als Black Night, Child In Time, Smoke On The Water, Woman From Tokyo and Fireball domineerde Purple in de 70’s de hitlijsten voor vele jaren, zelfs hedendaags nog te horen in de top 2000 met 4 hits.

Deze Rocklegende bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice and Glover, de MARK II bezetting. In de MARK III bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als Burn, Stormbringer en Made in Europe.

 

Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen. En meer ......... ook MARK I en IV worden niet vergeten. Purple Strangers speelt alle hits met authentieke instrumenten, gespeeld met nieuw enthousiasme in de sfeer van de rockin’ 70’s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple geluid.

Het niveau van entertainment is hoog met een energieke show van magistrale gitaar en Hammond solo’s uitgevoerd met de originele sounds. De donderende strakke drums en pompende melodieuze bas vormen de basis voor deze unieke en nummer één Deep Purple tributeband, bestaande uit 5 gelouterde en zeer ervaren muzikanten. Van Highway Star tot Smoke on the Water en van Fireball tot Child in Time; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd.

An evening with PURPLE STRANGERS: you’ll never forget!

Het publiek ontving het optreden vol enthousiasme. Het optreden was een groot succes voor Purple Strangers en JvA Producties.

Plak onderstaande link in je browser en zie een video. Foto's Jos Poulissen. Als je klikt op de foto's zie je ze in groter formaat.


https://drive.google.com/file/d/18U1Nh3ldu3W4EGsbApXMvV_7WB_XrulM/view?usp=sharing_eil&ts=5dff3fad