Scroll down voor JvA's muziekbelevenissen

Here Today

  • HT_PRESS_08
  • IMG-20220219-WA0017

Een fantastisch trio dat pakkende melodieën mixt met stevige rockriffs. Met hun aanstekelijke mix van heavy grooves en uitdagende melodieën, laat de garagerock/punkband uit Dordrecht hun sound horen met invloed door bands zoals FIDLAR, The Libertines en the Subways. Zet je schrap voor een krachtige afwisselende liveshow vol onverwachte wendingen en moshpits.

Een jonge (sinds 2016) garage rockband met indie invloeden uit Dordrecht. HERE TODAY heeft vijf singles, twee EP's en een energieke reputatie op hun naam staan. Een en ander is te beluisteren via de Here Today pagina. Ook hebben ze inmiddels meer dan 45 shows in binnen -en buitenland gespeeld. En staan in de startblokken om weer op pad te gaan!
De nummers bevatten een aanstekelijke mix van heavy grooves en uitdagende melodieën. Verwacht krachtige, afwisselende liveshows vol onverwachte wendingen. De gemiddelde avond ontknoopt in een wervelwind van moshpits, stagedives en bier.

Here Today is te boeken via JvA Producties 06-24356464. Voor meer informatie bel of mail John van Amerongen 06-24356464 mail: john@jvaproducties.nl