Scroll down voor JvA's muziekbelevenissen

Synchronicity - The Police tribute                                                                              Synchronicity is dé Nederlandse Police tribute band. Deze band laat de sound van The Police weer herleven met een fantastische live act waarin alle Police hits en meer voorbijkomen. De band heeft zijn naam te danken aan de 5e en tevens laatste studio LP van The Police.

Op 17 december 2022 brengt JvA Producties een ode aan The Police  met een optreden van Synchronicity in Aan de Slinger in Houten om 20:15. Tijdens de live show van Synchronicity komen alle grote hits als So Lonely, Message in a Bottle, Every Breath You Take etc. voorbij. En als slagroom op de Police taart staan ook een aantal prachtige songs van Sting op het repertoire. 

Synchronicity is een aantal jaren geleden opgericht door zanger/bassist Bert Boven en drummer Erik Koning uit een voorliefde voor muziek van The Police. Na een aantal formatiewisselingen is gitarist Marnix Wellinghoff aangetrokken waarmee Synchronicity zijn uiteindelijke samenstelling verkreeg.

De stem van Bert is nauwelijks van die van the Police voorman Sting te onderscheiden. Naast een uitstekende zanger is hij ook een strakke bassist die de specifieke Police groove accuraat weet neer te zetten.

Hij doet dit samen met zijn neef Erik, die al van jongs af aan gefascineerd is door het drumspel van Stewart Copeland. Erik verzorgt daarbij ook alle backing vocals.

Het geheel wordt gecomplementeerd door Marnix die de eigenzinnige gitaarpartijen van Andy Sumners voor zijn rekening neemt. Marnix heeft altijd al een voorliefde gehad voor een drie-mans band zodat hij de volledige vrijheid krijgt om de melodiepartijen in te vullen. Een en ander resulteert daardoor vaak in verrassende improvisatiepartijen, wat een live optreden van Synchronicity altijd interessant maakt.

Kaarten voor dit door JvA Producties georganiseerde tribute-event zijn vanaf nu voor € 25 (inclusief drankje in de pauze) te verkrijgen via www.aandeslinger.nl

In Aan de Slinger kunt u alleen pinnen, u kunt niet met contant geld betalen.

Kaarten kopen

Aan de Slinger is goed bereikbaar met de trein: het theater ligt op één minuut lopen van station Houten, waar
stoptreinen uit de richting Utrecht, Den Bosch en Tiel stoppen. Zie www.ns.nl voor de actuele dienstregeling.
Auto: Komt u met de auto naar Aan de Slinger, parkeer uw auto in parkeergarage Kruitmolen. Deze parkeergarage ligt op
slechts enkele minuten lopen van het theater. Tarief: eerste 2 uur gratis, vanaf het 3e uur betaalt u € 1,50 per uur. Zelf een
parkeerplaats zoeken in de nabijheid van Aan de Slinger is niet wenselijk in verband met overlast voor omwonenden en wordt
afgeraden i.v.m. de “blauwe zone” (zie de website van gemeente Houten: www.houten.nl)
Gebruikt u een navigatiesysteem? Voer dan het adres van de parkeergarage in, niet het bezoekadres van het theater!
Parkeergarage Kruitmolen
De Molen 100
3995 AX Houten

 


Back Home