Scroll down voor JvA's muziekbelevenissen

Mirage a tribute to Fleetwood Mac 


JvA Producties B.V. organiseerde op zaterdag en zondag 21 en 22 oktober 2023 in Aan de Slinger een concert waarbij Fleetwood Mac tribute band "Mirage"  je mee terug nam naar de hoogtijdagen van de legendarische band. Omdat de zaterdagavond uitverkocht was organiseerde JvA Producties B.V. een extra concert op zondagmiddag 22 oktober eveneens in Aan de Slinger aanvangstijd 14:30 een matinee dus.  Mirage verzorgde twee geweldige succesvolle concerten.

Met hits als "Dreams", "Go Your Own Way", en "Rhiannon", laat Mirage het publiek swingen op de muziek die Fleetwood Mac wereldberoemd heeft gemaakt. Maar dat is niet alles: deze getalenteerde muzikanten spelen ook oudere nummers uit de tijd van Peter Green, zoals het prachtige "Need Your Love So Bad".

Pam MacBeth brengt Stevie Nicks tot leven met haar krachtige en soulvolle stem, terwijl Louise van de Sande Bakhuyzen de subtiliteiten van Christine McVie's pianospel en zang perfectioneert. Hans Sligter's gitaarklanken brengen Lindsey Buckingham's gitaarsolo's tot leven, terwijl Ex Herman Brood's Wild Romance drummer Guzz Genser de beats levert die Fleetwood Mac's muziek zo onweerstaanbaar maken. Jeroen Bos op de bas zorgt voor de stevige en swingende ritmesectie waar Fleetwood Mac bekend om staat. "Mirage" is meer dan een tribute band; het is een eerbetoon aan Fleetwood Mac en hun tijdloze muziek. Het is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt terug naar de jaren '70 en '80, en je doet verlangen naar meer. Back Home