Evenementen op een Houtense schaal

Over JvA Producties

 

Evenementen

JvA Producties is een bedrijf dat voor eigen risico evenementen organiseert en daarnaast ook voor u uw evenement, groot of klein, kan organiseren. De filosofie is, dat je het zo gek niet kan bedenken of het kan gedaan worden. Op zijn minst moet onderzocht worden of het kan. 

Bands

Verder boekt JvA Producties uw band, voor welke gelegenheid dan ook. 

 Schrijven 

In opdracht schrijft JvA producties teksten en/of redigeert of corrigeert deze. Ook handig voor de promotie van uw evenement. Eigenaar John van Amerongen heeft 15 jaar ervaring als journalist van Huis-aan-Huisblad Houtens Nieuws.

Fotografie

In opdracht maakt JvA producties foto's van uw evenement of een fotorapportage van een opening of andere bijzondere gebeurtenis. Fotoreportages met een journalistieke benadering. Eigenaar John van Amerongen heeft 15 jaar ervaring als fotograaf van Huis-aan-Huisblad Houtens Nieuws.Op deze pagina stel je jezelf en je bedrijf voor. Vertel over de geschiedenis van het bedrijf en maak duidelijk wat jullie zo bijzonder maakt. Wat onderscheidt je van de concurrentie?

John van Amerongen

John van Amerongen is eigenaar van JvA Producties en verantwoordelijk voor de activiteiten van JvA Producties. Hij heeft ervaring opgedaan met het Snickelsfestival in de gemeente Houten. Dit was een festival waar grote namen als Rowwen Hèze, Golden Earring, De Dijk, Van Dik Hout, Tröckener Kecks en diverse andere bands en acts optraden. John van Amerongen was ook vier jaar manager/boeker van de veel spelende rockcoverband The Beuk Brothers.

JvA Producties heeft SV Houten geholpen met het organiseren van een groot feest. JvA Producties heeft voor diverse podia in Houten bands geboekt. 

 

John van Amerongen


JvA Producties

030-6377043

06-24356464

 john@jvaproducties.nl