Scroll down voor JvA's muziekbelevenissen

Spiffy Ode aan draaien met vinyl.


JvA Producties B.V. brengt op 19 oktober een ode aan draaien met vinyl en organiseert op die avond een vinylparty met de Spiffy drive-in show in De Wiese. De muziek uit de 80's, met uitstapjes naar de 70's en 90's wordt voornamelijk van vinyl gedraaid.
Wie heeft dat ook ooit niet gehoord dat muziek van vinyl toch eigenlijk beter, warmer klinkt dan van CD. Kom dat meemaken en beleven en lekker dansen op muziek van vinyl. Old school de singletjes en lp’s op de draaitafels. Lekker uit je plaat met de oude hits met hier en daar een kraakje of een tik, zoals dat vroeger ging. Een JvA tribute, maar dan een beetje anders. Geen band maar vinyl-DJ’s.
De muziek wordt gedraaid met authentiek vinyl door de Spiffy drive-in show. Spiffy draaide in de jaren 80 veel op Brinkfeesten van de Tour de Schalkwijk en Vastenactiefeesten in Schalkwijk en verzorgde meermalen de muziek tijdens Oud- en Nieuwfeesten. Ook op de Foppe Zwart feesten zorgde Spiffy voor de muziek. Speciaal voor JvA Producties B.V. zal Spiffy op deze avond voor een geweldige show gaan zorgen. Kaarten zijn te verkrijgen via www.jvaproducties.nl De avond start op 19 oktober om  20:30 in Cultureel Centrum De Wiese in Schalkwijk. Rechts een foto van toen.

Koop kaart Spiffy vinyl 80's show
Back Home  • 13
  • 13